Bedrijfsprofiel

 

Statig Wonen makelaars - taxateurs is gevestigd in het centrum van Laarbeek. Vanuit dit kantoor staat een enthousiast team klaar om u op een creatieve en professionele wijze van dienst te zijn bij de verkoop of verhuur van uw villa, landhuis, penthouse of van andere bijzondere onroerende goederen in het hogere marktsegment. Onze persoonlijke, pro-actieve en deskundige aanpak staat garant voor een zorgeloze verkoop of verhuur. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst als gecertificeerd taxateur voor het uitvoeren van taxaties. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), zodat u als consument zeker weet dat u met een goed opgeleide en deskundige makelaar in zee gaat.

Specifiek voor villa's, landhuizen, penthouses en overige exclusieve objecten bieden wij u middels ons unieke concept maatwerk dienstverlening aan. Deze dienstverlening is erop gericht om vraag en aanbod in het hogere marktsegment bijeen te brengen.

Mocht u interesse hebben in een persoonlijk en vrijblijvend onderhoud over een verkoop- en/of aankoopadvies of enkel een waardebepaling van uw exclusief onroerendgoed dan kun u hiervoor contact opnemen met Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Dit kan telefonisch: 040-7878758. U kunt ook een email sturen naar: info@statigwonen.nl.