Polo Proeverij Waalre

 

In het weekend van 26 & 27 september vond de eerste editie van POLO PROEVERIJ in Waalre plaats. Een mooi initiatief waarbij de sport, het lekkere eten alsmede de inzet van een goed doel (ALS) samen zijn gekomen in een nagenoeg zonovergoten weekend op Landgoed Eeckenrhoode.


DE PROEVERIJ

Iedereen heeft voor, tijdens en na de polowedstrijden kunnen genieten van  de kleine gerechten die werden gepresenteerd door restaurants zoals De Treeswijkhoeve, Wiesen, Mei Wah, Zarzo, Ozzo en Antonio's. Allen vol passie in actie te bewonderen door het publiek omdat de kleine en geïmproviseerde keukens gewoon buiten in het gras waren opgesteld. 


STICHTING ALS LA CARTE
Deze eerste proeverij stond ook in het teken van ALS la Carte. Diverse burgemeesters ondersteunden de keukenchefs bij het bereiden van de hapjes. Een deel van de omzet van het toernooi (eten, drinken en loterij) is ten goede gekomen aan de stichting ALS la Carte, dat dit geld besteedt om de levenskwaliteit van de ALS-patiënt te verbeteren (een bijdrage voor een mooie vakantie aanbieden of het ontwikkelen c.q. aanschaffen van bijzondere hulpmiddelen).