Waalre Classic Car Rally 2015

 

Op 29 augustus jl.vond de jaarlijkse rally, de WCCR, plaats in Waalre. De race is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig en serieus classic- en special car evenement met deelnemers uit het hele land. Hier ontmoeten auto liefhebbers en ondernemend Nederland elkaar na de zomervakantie in een prachtige ambiance aan het gezellige pittoreske marktplein van Waalre.

 

Het ontvangst rond 9.00 was een uiterst gezellig treffen. Natuurlijk deed het voortreffelijke weer een behoorlijke 'duit in het zakje'. Een grote en bijzondere verzameling van auto's waarmee in totaal 136 equipes van start zouden gaan. Opgedeelt in twee klasses verliep de route uiteindelijk naar een golfresort nabij Antwerpen. Het parcours was voortreffelijk, van harde naar onverharde weg en gedeeltelijk zelfs zeer natte bospaden. De retourrit, inclusief tijdrit, leidde uiteindelijk terug naar de finish bij restaurant De Ouden Toren in Waalre. Daar kond een ieder napraten over zijn of haar belevenissen. Het competitieelement zorgt natuurlijk altijd voor de nodige excuses... Tijdens de bbq vond de prijsuitreiking plaats gevolgd door de bekendmaking van de opbrengst van de rally en welke organisaties een donatie in ontvangst konden nemen.

 

Speciale dank gaat uit naar i-Colors On Spot Repair die onze deelname mogelijk heeft gemaakt en de organisatie voor het toevoegen van onze StatigWonen krant in de 'goodiebag' hetgeen elke equipe heeft mogen ontvangen.