Proeverij met sterren!

 

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vonden er weer polowedstrijden plaats in Waalre. Tijdens het evenement kon men naast de culinaire hoogstandjes, genieten van uiteenlopende muzikale optredens, kunst, fashion show's en stands van onderandere verschillende gerenommeerde juweliers en autobedrijven. Wederom was ook Statig Wonen vertegenwoordigd op dit evenement waarbij alle aanwezigen een kijkje mochten nemen in ons vernieuwde Magazine.

 

Het thema Proeverij met sterren werd zeker waargemaakt. Een groot aantal deelnemende toprestaurants uit de regio hadden hun best gedaan om alle belangstellende te mogen verwennen. Top restaurants als Zarzo, Wiesen, De Lindenhof, De Treeshoeve, Avant-Garde Van Groeningen en  De Karpendonkse Hoeven waren er vertegenwoordigd. Op zondag verzorgde niemand minder dan ADDY VAN DEN KROMMENACKER een prachtige modeshow!

 

De volledige opbrengst van het weekend ging dit jaar wederom naar een goed doel. Dit jaar was dat Kuychi, een Nederlandse stichting die geld beschikbaar stelt aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, waarmee arme kinderen in dat land worden voorzien van een thuis, onderwijs en medische zorg.

Team Statig Wonen