Aankoop

Het belang om u te laten bijstaan door een aankoopmakelaar
Het is een misvatting dat een aankoopmakelaar enkel kan assisteren bij de prijsonderhandelingen van een aankoop. U mag en kan bij ons veel meer verwachten!  
Marktwaardebepaling

Het spreekt voor zich dat wij de door ons gestelde reële marktwaarde zoveel mogelijk voor u inzichtelijk   proberen te maken. Het hanteren van referenties is hierbij veelal niet mogelijk omdat het vaak unieke objecten met specifieke kenmerken betreffen. Kennis van de lokale markt is van essentieel belang. Het bepalen van een juiste marktwaarde is derhalve alleen uit te voeren door partijen die hier dagelijks professioneel mee van doen hebben. Wij gaan deze uit daging graag aan.

De eigendomssituatie (juridisch)

De juridische aspecten worden nauwgezet in kaart gebracht waaronder eventuele erfdienstbaarheden, kettingbedingen en/of andere bijzondere lasten, beperkingen of verplichtingen.

Bouwkundig

Een bouwkundig onderzoek door externe specialisten maakt bij ons te allen tijde onderdeel uit van de aankoop.

Onderhandeling

Dat wij voor cliënten het best mogelijk aankoopresultaat proberen te behalen behoeft geen betoog.

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...