Villa - Blijkerstraat 10, Oud-Turnhout


€ 2.980.000 - Kosten koper

10
kamers
4
badkamers
5
slaapkamers
Ja
guesthouse

1998
oorspronkelijk bouwjaar
4500 M2
perceelgrootte
475 M2
woningoppervlakte
5000 M3
inhoud


Vijver

Zwembad (buiten)

Sauna

Galerij

Beschrijving

Op absolute toplocatie in het Belgische Oud-Turnhout ligt dit unieke Engelse landhuis. Zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde is deze villa van een ongekende klasse, dit is niet alleen door het gebruik van de prachtige veelal natuurlijk materialen maar ook door de uitstekende ligging op het perceel en de uitmuntende bouwkwaliteit. De woning laat zich kenmerken door de vele grote raampartijen, zijn hoge plafonds en de perfecte maatvoering van de verschillende ruimtes.

De prachtige volgroeide tuin rondom de woning is aangelegd op Engelse wijze met een parkachtige vijverpartij rondom het torentje en vele paden van taxus- en buxushagen. De tuin wordt verder gecompleteerd door een verwarmd buitenzwembad en een fraai rietgedekt eikenhouten poolhouse welke volledig is ingericht als wellness centre. Voorts beschikt de woning nog over 3 garages, een buitenwasplaats en een gastenverblijf.

INRUIL VAN VASTGOED IN ZOWEL NEDERLAND ALS BUITENLAND BESPREEKBAAR.

Bijzonderheden:

Comfort
- De gehele begane grond en alle badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.
- Een Poolhouse welke volledig is ingericht als wellness centre.
- Een volledig uitgerust gastenverblijf welke zowel inpandig als via een zelfstandige entree te bereiken is
- De begane grond is geheel voorzien van een B&O geluidssysteem inclusief bekabeling
- De tuin is rondom voorzien van een computergestuurde beregeningsinstallatie.

Veiligheid:
- Het perceel is geheel omheind met eerste klas hekwerk met aan de voorzijde een prachtige smeedijzeren poort welke automatisch op afstand bediend wordt.
- De gehele woning is voorzien van gekeurd hang- en sluitwerk met gecertificeerde sloten.
- De woning heeft een zeer uitgebreid alarmsysteem welke is aangesloten op de meldkamer.
- Rondom de woning is een camerabeveiligingssysteem geplaatst welke in de woning op meerdere plaatsen is te bekijken


Deze opdracht wordt uitgevoerd in collegiale samenwerking met De Boer & Partners Turnhout.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak