Villa - Dorpsstraat 25, Sint-Huibrechts-Lille


€ 1.100.000 - Kosten koper

11
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
1
parkeerplaatsen

2002
verbouwd in
5383 M2
perceelgrootte
485 M2
woningoppervlakte


Vijver

Galerij

Beschrijving

In de kern van St. Huibrechts Lille op slechts enkele meters van het gemeentehuis ligt deze nostalgische en karaktervolle herenboerderij op een magnifiek perceel van 5.383 m². De woning is door de huidige eigenaar vanaf 2002 zeer grondig gerenoveerd met behoud van nagenoeg alle authentieke elementen zoals paneeldeuren, hoge plafonds, heframen en fraaie oude balken. Het parkachtige perceel rondom de woning laat zich kenmerken door de grote mate van privacy, met als echte eyecatcher de gigantische beukenboom welke centraal op het perceel is gesitueerd. Een orangerie, een dierenweide met binnenverblijf en een majestueuze vijverpartij maken deze schitterende tuin compleet. St Huibrechts Lille is gelegen op slechts 7 kilometer van Valkenswaard en binnen 20 autominuten bent u in Eindhoven. Andere steden als Antwerpen en Maastricht zijn binnen 45 autominuten bereikbaar.


Algemene kenmerken:
Bij de omvangrijke renovatie van dit object in 2002 is het gehele dak van de hoofdbouw vervangen inclusief nieuwe leipannen. Het leidingwerk voor gas, water, elektra en riool is vervangen, alsmede zijn er regenwatertanks geplaatst t.b.v. sanitaire doorspoeling. Alle houten balken zijn destijds gecontroleerd en waar nodig vervangen. De woning heeft koperen dakgoten en regenwaterafvoeren. De woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing. Uit oogpunt van veiligheid is deze woning voorzien van slagvast glas op de begane grond, staalplaten in alle buitendeuren, veiligheids hang en sluitwerk en een uitgebreid alarmsysteem (onlangs vernieuwd). Comfort verhogende zaken als vloerverwarming, een centrale stofzuiginstallatie en een uitgebreid lichtplan in de tuin met sensoren en grondspots zijn vanzelfsprekend aanwezig bij dit unieke object.


Deze woning wordt aangeboden in collegiale samenwerking met De Boer & Partners Turnhout


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak