Villa - Kanaalstraat 24, Sint-Huibrechts-Lille


€ 1.850.000 - Kosten koper

11
kamers
3
badkamers
6
slaapkamers

1919
oorspronkelijk bouwjaar
6400 M2
perceelgrootte
499 M2
woningoppervlakte
2750 M3
inhoud

Galerij

Beschrijving

UITNODIGING: ZATERDAG 23 JUNI as. 11.00 - 14.00 uur High Tea!

In het Belgische “teutendorp” Sint-Huibrechts-Lille ligt deze prestigieuze vooroorlogse villa. Magnifiek gerenoveerd en met behoud van de grandeur van weleer. De tuin ligt haast aangrenzend aan het kanaal Bocholt-Herentals en op slechts 7 km van de Nederlandse grens, vlak bij Valkenswaard.


Het residentiële karakter vloeit in harmonie samen met het behaaglijk gevoel van hedendaags comfort. De kwalificatie; superieure afwerking, kwaliteit en robuustheid is een terechte samenvatting van het geheel. Deze zogenaamde eclectische woning is heel kenmerkend uitgerust met een belvedère en wordt omarmd door de Engelse landschapstuin.

Deze woning wordt aangeboden in collegiale samenwerking met De Boer & Partners Turnhout.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door onssamengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij hetsamenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechtenworden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld omeen meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van eenindicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemdeoppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningeningemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeldinterpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak