Villa - Torteldreef 5, Oud-Turnhout


€ 645.000 - Kosten koper

5
kamers
2
badkamers
3
slaapkamers

2009
verbouwd in
1750 M2
perceelgrootte
340 M2
woningoppervlakte


Zwembad (buiten)

Galerij

Beschrijving

Schitterend landhuis met rieten kap gelegen op mooie villagrond van ca 1.750m² in villapark "De Lint". Deze villa is in 2009 smaakvol gerenoveerd en beschikt over een nieuwe keuken, ruime en lichte woonkamer, bureel, masterbedroom met nieuwe badkamer op de gelijkvloerse verdieping, en twee slaapkamers met badkamer op de 1ste verdieping. In de West-georiënteerde tuin heeft u een verwarmd zwembad met aangenaam overdekt terras.

Bijzonderheden:
- Zeer rustig gelegen in een van de mooiste dreven van oud-Turnhout
- Nieuwe HR verwarmingsketel op aardgas
- Alarminstallatie
- Niet-geïondexeerd KI: 1.603
- Uitzonderlijk gunstige EPC waarde van 168
- Tuin is aangelegd, omheind en ge-oriënteerd op het Westen
- Carport voor 2 wagens
- Vernieuwd, verwarmd buitenzwembad


Deze woning wordt aangeboden in collegiale samenwerking met De Boer & Partners Turnhout

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conformde meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Uiteraard bent u vrij om deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheidvoor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komenvan de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak