Villa - Torteldreef 5, Oud-Turnhout


€ 645.000 - Kosten koper

5
kamers
2
badkamers
3
slaapkamers

2009
verbouwd in
1750 M2
perceelgrootte
340 M2
woningoppervlakte


Zwembad (buiten)

Galerij

Beschrijving

Schitterend landhuis met rieten kap gelegen op mooie villagrond van ca 1.750m² in villapark "De Lint". Deze villa is in 2009 smaakvol gerenoveerd en beschikt over een nieuwe keuken, ruime en lichte woonkamer, bureel, masterbedroom met nieuwe badkamer op de gelijkvloerse verdieping, en twee slaapkamers met badkamer op de 1ste verdieping. In de West-georiënteerde tuin heeft u een verwarmd zwembad met aangenaam overdekt terras.

Bijzonderheden:
- Zeer rustig gelegen in een van de mooiste dreven van oud-Turnhout
- Nieuwe HR verwarmingsketel op aardgas
- Alarminstallatie
- Niet-geïondexeerd KI: 1.603
- Uitzonderlijk gunstige EPC waarde van 168
- Tuin is aangelegd, omheind en ge-oriënteerd op het Westen
- Carport voor 2 wagens
- Vernieuwd, verwarmd buitenzwembad


Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.


Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner De Boer & Partners. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor de Belgische woningen in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen bemiddelaar in deze.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak