Villa - Tulpenlaan 5, Hamont-Achel


€ 1.495.000 - Kosten koper

11
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers

2010
oorspronkelijk bouwjaar
1678 M2
perceelgrootte
430 M2
woningoppervlakte
1200 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Bar

Galerij

Beschrijving

Deze luxueuze en moderne villa is gelegen in de bosrijke gemeente Hamont-Achel. De woning kenmerkt zich aan de achterzijde door de fraaie hoge glaspartij, waardoor deze woning wel een heel bijzonder karakter krijgt. Ook aan de binnenzijde is deze woning zeer uniek te noemen, door de bijzonder vorm gegeven binnendeuren (François Hannes), de woonkeuken met vide en de afzonderlijke ruimtes welke toch in open verbinding staan met elkaar. In de privacy biedende achtertuin is het heerlijk genieten op het Bankirai pooldeck aan het verwarmde zwembad met een buitendouche. De tuin is geheel in harmonie met de woning aangelegd en heeft een vrijstaand bijgebouw waarin o.a. een fitness en kleedkamer zijn ondergebracht.


Algemene kenmerken:
• de woning heeft aan de voorzijde en zowel de achterzijde op de 1e verdieping elektrische rolluiken
• de woning is volledig geïsoleerd en heeft aluminium kozijnen en ramen met HR++ glas
• de begane grond is voorzien van een tegelvloer (120 x 120 cm) met vloerverwarming en deuren met verzonken scharnieren van ‘François Hannes’
• de kasten, tv hoek, keuken, toilet, badkamer en wanden zijn alle ontworpen door François Hannes, www.francoishannes.nl & François Hannes van Sennah Studio
• de woning is voorzien van een Domotica systeem, camerabewaking, alarminstallatie en beregeningsinstallatie
• de woning is geheel omheind met 1e klas hekwerk met aan de voorzijde afsluitbare aluminium poorten


Deze woning wordt aangeboden in collegiale samenwerking met De Boer & Partners Turnhout.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak