Villa - Tulpenlaan 5, Hamont-Achel


€ 1.350.000 - Kosten koper

11
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
4
parkeerplaatsen

2010
oorspronkelijk bouwjaar
1678 M2
perceelgrootte
414 M2
woningoppervlakte
1200 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Fitnessruimte

Bar

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Deze luxueuze en moderne villa is gelegen in de bosrijke gemeente Hamont-Achel. De woning kenmerkt zich aan de achterzijde door de fraaie hoge glaspartij, waardoor deze woning wel een heel bijzonder karakter krijgt. Ook aan de binnenzijde is deze woning zeer uniek te noemen, door de bijzonder vorm gegeven binnendeuren (François Hannes), de woonkeuken met vide en de afzonderlijke ruimtes welke toch in open verbinding staan met elkaar. In de privacy biedende achtertuin is het heerlijk genieten op het Bankirai pooldeck aan het verwarmde zwembad met een buitendouche. De tuin is geheel in harmonie met de woning aangelegd en heeft een vrijstaand bijgebouw waarin o.a. een fitness en kleedkamer zijn ondergebracht.


Algemene kenmerken:
• de woning heeft aan de voorzijde en zowel de achterzijde op de 1e verdieping elektrische rolluiken
• de woning is volledig geïsoleerd en heeft aluminium kozijnen en ramen met HR++ glas
• de begane grond is voorzien van een tegelvloer (120 x 120 cm) met vloerverwarming en deuren met verzonken scharnieren van ‘François Hannes’
• de kasten, tv hoek, keuken, toilet, badkamer en wanden zijn alle ontworpen door François Hannes, www.francoishannes.nl & François Hannes van Sennah Studio
• de woning is voorzien van een Domotica systeem, camerabewaking, alarminstallatie en beregeningsinstallatie
• de woning is geheel omheind met 1e klas hekwerk met aan de voorzijde afsluitbare aluminium poorten


Deze woning wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij en met onze partner De Boer & Partners. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel de marketing activiteiten voor de Belgische woningen in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen bemiddelaar in deze.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak