Villa - Broekzijde 14, Turnhout


€ 880.000 - Kosten koper

14
kamers
2
badkamers
7
slaapkamers
3
woonruimtes
10
parkeerplaatsen

Inpandige dubbele garage
garagebeschrijving

1960
oorspronkelijk bouwjaar
13903 M2
perceelgrootte
517 M2
woningoppervlakte
2000 M3
inhoud


Sauna

Bar

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Klassevolle villa naar de hand van architect J.C. Bols, gelegen op een riant perceel van circa 2 hectare. Het eigendom is prachtig verscholen gelegen, met privé oprijlaan en toch bevindt u zich vlakbij het Turnhoutse stadscentrum en alle voorzieningen. Uitgerust met 6 slaapkamers, 2 badkamers, bureel, dubbele garage, grote zolder en een mogelijkheid tot inpandig conciërge- of gastenverblijf. 

Algemene kenmerken: 

- Verwarming op stookolie door middel van radiatoren en convectoren;

- Fornuis in de keuken op petroleum;

- Schrijnwerk in hout en aluminium met voornamelijk dubbele beglazing; 

- Kelder onder bijna de volledige woning, opgedeeld in meerdere compartimenten en een wijnkelder met klimaatregeling;

- Alarm; 

- De aankoop van 2 aanpalende eigendommen (Broekzijde 12 en Oude Dijk 11) is bespreekbaar.


Dit pand wordt verkocht door onze Belgische partner De Boer & Partners in Turnhout België.


Deze informatie is samengesteld door onze partner De Boer & Partners in Turnhout België volgens de Belgische gebruiken en regelgeving, om u een indruk te geven van dit object. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.


Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden bij -en met onze partner De Boer & Partners. Vanuit Nederland verzorgen wij enkel en alleen de marketing activiteiten voor de Belgische woningen in Nederland. Afspraken voor een bezichtiging en/of andere informatie en voorwaarden over deze woning verloopt uitsluitend via De Boer & Partners. Statig Wonen is dan ook geen bemiddelaar in deze en aanvaard geen enkele aansprakelijkheid betreffende de inhoud van de voornoemde data en gegevens.


Deze informatie dient in combinatie meteen bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10%van de koopsom.


De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak