TEFAF - 11-04-2017

Statig Wonen/TEFAF-arrangement 

TEFAF Maastricht is een van de belangrijkste en grootste kunstbeurzen ter wereld. Dit jaar vierde de beurs haar 30-jarig bestaan. Het festival ontvangt jaarlijks ca. 100.000 kunstliefhebbers vanuit de hele wereld en staat bekend om haar exclusiviteit en hoge standaard van kwaliteit in kunstwerken.

Standhouders ondergaan een strenge selectieprocedure, waardoor authenticiteit van de kunstobjecten verzekerd is. Veel afgevaardigden van de grootste kunstmusea ter wereld komen naar het festival waaronder het Louvre (Parijs), Prado (Madrid), het Rijsmuseum (Amsterdam), Museum of Fine Arts (Boston).

Zoals u wellicht in ons Statig Wonen Magazine heeft kunnen lezen hebben wij met de hoofdsponsor van dit evenement, verzekeraar AXA Art, sinds vorig jaar een nauwe samenwerking. Hiervan hebben een aantal van onze relaties reeds kunnen profiteren. 

Mede door deze samenwerking hebben wij onze opdrachtgevers en relaties een Statig Wonen/TEFAF-arrangement aangeboden. Dit omvatte een gratis entree op donderdag 16 maart, ontvangst in de AXA Art stand alsmede een rondleiding op de beurs met een gerenommeerde kunsthistoricus. Een fantastische opkomst op een voortreffelijk evenement. 

Speciale dank gaat uit naar onze gastheer Paul Seip van AXA Art.


Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...