Veldhoven Proeft 2017 - 31-08-2017

Veldhoven Proeft 2017

Op donderdagavond 31 augustus 2017 barste het smaakvolle foodfestival los! Op deze bedrijvenavond hebben wij weer ons netwerk op een prettige wijze kunnen uitbreiden. Alle gasten werden in de watten gelegd met verrassende gerechtjes van verschillende restaurants en heerlijke drankjes. Tijdens het uitstekend verzorgde avondprogramma met diverse optredens is eveneens een ondernemerstrofee uitgereikt..

Op deze zeer druk bezochte evenement hebben wij wederom onze wijnkoelers kunnen etaleren op alle tafels en zijn alle gasten bij vertrek voorzien van ons magazine. Wij danken het management voor de uitstekende organisatie.


Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiƫle kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...