Happening at The House of JAB - 12-11-2017

Happening at The House of JAB

Het team van Houseof JAB heet u welkom op het meest exclusieve woonevent van het jaar. Eensfeervolle middag interieur, cars, art, fashion, lifestyle, housing engastronomie.

U ontdekt volledig op uw gemak de meest exclusieveinterieurtrends uit binnen- en buitenland. Indien u dat wenst,  kunt u éénvan onze interieurconsultants aanspreken voor een hoogstpersoonlijkinterieurconsult. Om u in de sfeer tebrengen van 'the excellent life' verzorgen onze Partners in Quality diverseshows waaronder art, cars en fashion- en beauty voor haar en voor hem. Allesonder het genot van culinaire hapjes en drankjes en in het aangename gezelschapvan uw medegasten.

Heeft u interesse om dit evenement te bezoeken dan kunt u kaarten via ons kantoor bestellen. Let op, de beschikbaarheid is beperkt. StatigWonen heeft alvast voor al haar opdrachtgevers een entreebewijs kunnen reserveren.

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...