Digitale LED Etalage Display - 15-10-2018

Vanaf oktober 2018 is de gehele portefeuille van Statig Wonen ook te zien in onze etalage door middel van digitale presentatie. Een groot en helder 55 inch LED scherm zorgt voor een dynamische manier van woningen etaleren. Het grote voordeel is dat het totale actuele aanbod zichtbaar is en dat het aanbod real time wordt bijgewerkt door een koppeling met ons CRM systeem. Tevens kunnen bezoekers kennis maken met een selectie van onze filmpresentaties, zoals u dat gewend bent van onze website. 

Wij blijven innoveren teneinde onze cliƫnten het maximale pallet aan marketingtools te kunnen bieden!

Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiƫle kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...