Spring Rally 2019 - 25-05-2019

Op zaterdag 25 mei 2019 hebben wij zowel als deelnemer en als sponsor deelgenomen aan de Spring Rally. Een prachtige tourrally die startte bij Kasteel Pietershein in Lanaken (B) en eindigde aan de Boschmolenplas in Heel. 

Een gemêleerd deelnemersveld, voornamelijk komende uit de regio Weert / Eindhoven. Aangezien onze focus ligt op het telkens maar uitbreiden van ons netwerk zijn wij wederom in contact gekomen met nieuwe met potentiële kopers en verkopers.

Tijdens het evenement zijn alle equipes tevens verwend met o.a. ons meest recente Statig Wonen Magazine waarin het totale woningaanbod is gepresenteerd.

Wij danken de organisatie voor de bijzonder goed georganiseerde rally.

Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...