Statig Wonen in Eindhoven Business - 12-03-2019

Op 12 maart jl. was de presentatie van de nieuwe Eindhoven Business bij Van der Valk in Eindhoven. In samenspraak met de uitgever hebben wij een speciaal woningkatern met ons aanbod toegevoegd aan deze editie. Daarnaast zijn 5.000 katernen extra bijgedrukt. Deze zullen als magazine in de voor ons meest belangrijke wijken in en rondom de regio Eindhoven en Helmond ook nog worden verspreid.


Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiƫle kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...