CSI-Eindhoven 2017 - 25-05-2017

CSI Eindhoven 2017

Op Hemelvaartsdag (25 t/m 28 mei 2017) ging het jaarlijkse hippisch evenement aan de Karpendonkse Plas weer van start. Omdat de belangstelling voor ons aanbod en dienstverlening het afgelopen jaar zo groot was waren wij ook dit jaar tijdens dit 4 daags paardensportevenement aanwezig.  

Naast de springsport van het hoogste niveau stonden er diverse shows op het programma. Het sfeervolle strodorp was het decor van allerlei festiviteiten en er kon naar hartenlust geshopt worden.

Ondanks de hitte was het ook dit jaar weer voor ons een succesvolle beurs.


Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiƫle kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...