House of JAB - 30-10-2016

Happening at the House of jab

Op 30 oktober zijn wij bij House of JAB by Verstappen Interiors te gast geweest. Samen met een aantal andere deelnemers ons aanbod en dienstverlening onder aandacht kunnen brengen vanuit een van de mooie opstellingen in de winkel.

Vanaf de opening direct druk bezocht!!  Heel knap als je bedenkt dat het evenement op zondag in de herfstvakantie heeft plaatsgevonden. Chapeau!

House of JAB, hartelijk voor dank voor jullie gastvrijheid en ook dank voor de talloze bezoekers die wij hebben mogen ontvangen, waaronder natuurlijk een groot aantal van onze opdrachtgevers.


Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiƫle kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...