Polo Proeverij Waalre - 27-08-2016

Polo Culinair Waalre

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vonden er weer polowedstrijden plaats in Waalre. Tijdens het evenement kon men naast de culinaire hoogstandjes, genieten van uiteenlopende muzikale optredens, kunst, fashion show's en stands van onderandere verschillende gerenommeerde juweliers en autobedrijven. Wederom was ook Statig Wonen vertegenwoordigd op dit evenement waarbij alle aanwezigen een kijkje mochten nemen in ons vernieuwde Magazine.

Het thema Proeverij met sterren werd zeker waargemaakt. Een groot aantal deelnemende toprestaurants uit de regio hadden hun best gedaan om alle belangstellende te mogen verwennen. Top restaurants als Zarzo, Wiesen, De Lindenhof, De Treeshoeve, Avant-Garde Van Groeningen en  De Karpendonkse Hoeven waren er vertegenwoordigd. Op zondag verzorgde niemand minder dan ADDY VAN DEN KROMMENACKER een prachtige modeshow!

De volledige opbrengst van het weekend ging dit jaar wederom naar een goed doel. Dit jaar was dat Kuychi, een Nederlandse stichting die geld beschikbaar stelt aan Fundación Niños del Arco Iris in Peru, waarmee arme kinderen in dat land worden voorzien van een thuis, onderwijs en medische zorg.


Team Statig Wonen

Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...