Polo Proeverij Waalre 2015 - 26-09-2015

Polo Proeverij Waalre 2015

In het weekend van 26 & 27 september 2015 vond de eerste editie van POLO PROEVERIJ in Waalre plaats. Een mooi initiatief waarbij de sport, het lekkere eten alsmede de inzet van een goed doel (ALS) samen zijn gekomen in een nagenoeg zonovergoten weekend op Landgoed Eeckenrhoode.

Iedereen heeft voor, tijdens en na de polowedstrijden kunnen genieten van  de kleine gerechten die werden gepresenteerd door restaurants zoals De Treeswijkhoeve, Wiesen, Mei Wah, Zarzo, Ozzo en Antonio's. Allen vol passie in actie te bewonderen door het publiek omdat de kleine en geïmproviseerde keukens gewoon buiten in het gras waren opgesteld. 

STICHTING ALS LA CARTE
Deze eerste proeverij stond ook in het teken van ALS la Carte. Diverse burgemeesters ondersteunden de keukenchefs bij het bereiden van de hapjes. Een deel van de omzet van het toernooi (eten, drinken en loterij) is ten goede gekomen aan de stichting ALS la Carte, dat dit geld besteedt om de levenskwaliteit van de ALS-patiënt te verbeteren (een bijdrage voor een mooie vakantie aanbieden of het ontwikkelen c.q. aanschaffen van bijzondere hulpmiddelen).

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...