Waalre Classic Car Rally 2015 - 29-08-2015

Waalre Classic Car Rally 2015

Op 29 augustus 2015 vond de jaarlijkse rally, de WCCR, plaats in Waalre. De race is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig en serieus classic- en special car evenement met deelnemers uit het hele land. Hier ontmoeten auto liefhebbers en ondernemend Nederland elkaar na de zomervakantie in een prachtige ambiance aan het gezellige pittoreske marktplein van Waalre.

Het ontvangst rond 9.00 was een uiterst gezellig treffen. Natuurlijk deed het voortreffelijke weer een behoorlijke 'duit in het zakje'. Een grote en bijzondere verzameling van auto's waarmee in totaal 136 equipes van start zouden gaan. Opgedeelt in twee klasses verliep de route uiteindelijk naar een golfresort nabij Antwerpen. Het parcours was voortreffelijk, van harde naar onverharde weg en gedeeltelijk zelfs zeer natte bospaden. De retourrit, inclusief tijdrit, leidde uiteindelijk terug naar de finish bij restaurant De Ouden Toren in Waalre. Daar kond een ieder napraten over zijn of haar belevenissen. Het competitieelement zorgt natuurlijk altijd voor de nodige excuses... Tijdens de bbq vond de prijsuitreiking plaats gevolgd door de bekendmaking van de opbrengst van de rally en welke organisaties een donatie in ontvangst konden nemen.

Speciale dank gaat uit naar i-Colors On Spot Repair die onze deelname mogelijk heeft gemaakt en de organisatie voor het toevoegen van onze StatigWonen krant in de 'goodiebag' hetgeen elke equipe heeft mogen ontvangen.


Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiële kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...