Concours Hippique 2015 - 14-05-2015

Concours Hippique 2015

Tijdens het Hemelvaartsweekend in mei werd wederom CSI Eindhoven gehouden. Dit vierdaags paardensport evenement, gehouden aan de Karpendonkse Plas, was erg goed bezocht. Het fantastische weer op drie van de vier dagen heeft hier zeker een extra bijdrage aan geleverd. 

Een groot aantal van de bezoekers hebben wij mogen ontvangen in onze stand of hebben nader kennis kunnen nemen van ons aanbod door middel van de Statig Wonen Courant en via onze presentatiezuilen.

Onze dank gaat speciaal uit naar alle opdrachtgevers die ons bezocht hebben in de stand en natuurlijk danken wij eveneens de organisatie die wederom een prachtig en succesvol evenement heeft neergezet. 

Met vriendelijke groet,


Team Statig Wonen makelaars-taxateurs


Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiƫle kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...