Polo Proeverij Waalre - 26-08-2017

Op de valreep informeren wij u hierbij dat wij komend weekend (26-27 augustus) voor het 3e jaar op rij weer te vinden zijn op Polo Proeverij Waarle, gehouden op landgoed Eeckenrhoode. Het jaarlijkse polo evenement waarbij bezoekers diverse toprestaurants uit de regio kunnen aandoen voor een kleine proeverij. Aangezien dit een charitatieve evenement betreft zal de opbrengst dit jaar ten gunste komen van Het Rode Kruis.
 
Een selectie van ons totaalaanbod zullen wij bezoekers onder de aandacht brengen door middel van onze zuilen. Daarnaast maakt de gehele horeca gebruik van onze Statig Wonen wijnkoelers en hebben wij ons laatste magazine voor de bezoekers klaarliggen. Het spreekt voor zich dat ons team verdeeld over het weekend ook aanwezig is.
 
Programma:
Zaterdag - 26 augustus                 15.00 u Polo Proeverij open
15.45 u  Cricket demo
17.15 u  Polo Wedstrijd (en natuurlijk met pollen trappen)
20.00 u  Prijsuitreiking loterij
21.45 u  Joel Borelli & Friends
24.00 u  Einde Polo Proeverij
 
Zondag - 27 augustus                    15.00 u  Polo Proeverij open
15.00 u  Optreden Bigband
15.00 u  Kookwedstrijd TopChefs
16.30 u  Polo Wedstrijd (en natuurlijk met pollen trappen)
18.00 u  Suprise Act
20.00 u  Prijsuitreiking loterij
22.00 u  Einde Polo Proeverij
 
Graag tot ziens bij Polo Proeverij Waalre.
 
Team Statig Wonen makelaars & taxateurs

Galerij

Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiƫle kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...