Villa - , Ampus


€ 1.890.000 - Kosten koper

Ja
guesthouse


Zwembad (buiten)

Galerij

Beschrijving

Gerenoveerde bastide op 2,8 ha

Dit eigendom uit 1860 is met veel respect voor authenticiteit door de huidigeeigenaren gerestaureerd. Bij de restauratie zijn veel authentieke detailsbewaard gebleven. De eigenaren, die vroeger een handel in oude en antiekebouwmaterialen runden, hebben tevens met veel smaak nieuwe authentieke detailstoegevoegd aan het huis en de buitenomgeving. 

U bereikt het huis via de oprijlaan en de imposante poort. Het eerste gebouwmet een eigen ingang bevat een compleet uitgerust gastenappartement. Het tweedegebouw bevat een woonkamer en 2 slaapkamers. Het derde gebouw, deoorspronkelijke "pigeonnier", heeft twee buitengewoon charmanteappartementen.

De grote bastide heeft een woonkamer met een houtkachel, een vollediguitgeruste keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Verder zijn ergewelvenkelders, waar zich ook de wijnkelder bevindt. Bij de woonkamer ligt eengroot overdekt terras. Vanaf het immense onoverdekte terras kijkt u over deomringende weilanden en heuvels. 

Voor de bastide ligt het 96 m² grote zoutwater zwembad met overloop. Rond hetzwembad zijn de zonneterrassen gesitueerd. Een royaal pool house completeerthet geheel. Aan de achterkant van de bastide hebben de eigenaren een pool balneo en hamman laten bouwen. 

Het huis is voorzien van nieuwe elektriciteitssystemen, nieuw loodgieterswerken nieuwe apparatuur, zoals de uitgebreide zwembadinstallatie, de warmwaterboilers, de bal neo installatie en de zonnepanelen.

De bijgebouwen zijn in totaal 140 m² groot. Er is een 12 holes minigolf. Driepompstations en een wateropslag van 300 m³ verzorgen de bewatering van tuin ende watertoevoer van de gebouwen. 

In de tuin staan fruitbomen, olijfbomen, dennen en eiken. Overal kunt u van hetpanoramisch uitzicht genieten. 

Dit landhuis is ideaal voor de liefhebbers van natuur, privacy en gezondleven. 

Panoramisch uitzicht


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak