Landgoed - , Cotignac


€ 1.950.000 - Kosten koper

9
kamers
3
badkamers
4
slaapkamers

260000 M2
perceelgrootte


Zwembad (buiten)

Galerij

Beschrijving

Uw Provençaalse landgoed…..


Dit landgoed biedt alleswat het leven in de Provence aangenaam maakt. Een buitengewoon mooigerestaureerd authentiek landhuis, waarvan de basis dateert uit de 17eeeuw.  Een nieuw gebouwde garage metcarport voor 2 auto’s. Een nieuw gebouwd gastenverblijf met een zit-slaapkameren een badkamer. Nieuw gebouwd, maar qua stijl geheel passend bij het landhuis.In het oudste gebouw treft u een zithoek, een slaapkamer met open haard, eenkeukenhoek en …..een eeuwenoude wijnkelder aan.


Het landgoed is ruim26.000 m² groot. Er zijn royale grasvelden, prachtige boompartijen enbloemperken. De tuin rond de gebouwen wordt bewaterd door een eigenwatervoorziening. Een pomp haalt op 100 meter diepte water uit de grond. Het136 m² grote zwembad ligt op 75 meter afstand van het huis en is omgeven doormooie zonneterrassen. Er is een tennisbaan.


Het hoofdhuis heeft op debegane grond de volgende indeling: entree met gewelvenplafond, trappenhuis,royale lichte woonkamer met Provençaalse open haard, nieuwe volledig uitgerustekeuken en eetkamer. Vanuit de keuken en de woonkamer geven openslaande deurentoegang tot het overdekte terras. Op de eerste etage treft u de Masterbedroommet badkamer en 2 slaapkamers en een badkamer aan. Op de tweede verdieping zijneen 4e slaapkamer en een 3e badkamer gesitueerd.


Met het verwerven van ditlandgoed komt uw Provençaalse droom uit.


Op het eigen landgoed en de Provence

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak