Villa - , Draguignan


€ 790.000 - Kosten koper

5
kamers
2
badkamers
3
slaapkamers

4500 M2
perceelgrootte


Zwembad (buiten)

Galerij

Beschrijving

Royale villa metruime tuin in residentiële wijk


Deze ruime villa ligt in een rustige buitenwijk van Draguignan. Toch is hetmaar enkele minuten naar het centrum van dit Provençaalse stadje. De villastaat op een terrein van 4.500 m², die totale privacy biedt. De mooi aangelegdetuin is geheel omheind en de toegang tot de villa is beveiligd met eenelektrische poort met intercom.


De indeling van de villa is op de begane grond als volgt: entreehal mettrappenhuis, royale woonkamer met Provençaalse open haard, volledig uitgerustewoonkeuken, wintertuin met kookgelegenheid en zicht op de tuin, studeerkamer,overdekt terras en inpandige garage voor 2 auto’s (de huidige eigenaren hebbende garage in gebruik als atelier). De garage kan eenvoudig omgebouwd worden toteen appartement. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en twee badkamersgesitueerd. Er is een royale overloop.


In de tuin ligt het 66 m² grote zwembad van Diffazur. Het heeft een vrijevorm en is omgeven door zonneterrassen. Bij het zwembad is ook de zomerkeukente vinden. De tuin is aangenaam aangelegd met bomen, struiken, gazons enbloemperken. De tuin is redelijk onderhoudsvriendelijk. In de tuin staan tweehouten tuinhuizen. Een is in gebruik als opslagplaats voor tuingereedschap. Hettweede is eenvoudig te gebruiken als extra gastenverblijf.


Als u een villa zoekt die u per direct kunt betrekken moet u deze villazien.


Uitzicht op deeigen tuin


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak