Villa - , Lorgues


€ 950.000 - Kosten koper

2
badkamers
5
slaapkamers

2007
oorspronkelijk bouwjaar


Zwembad (buiten)

Galerij

Beschrijving

Royale villa met uitzicht op het Massif


Deze prachtige villa uit2007 staat op een berghelling en biedt daardoor een prachtig uitzicht over deProvence. De villa is buitengewoon ruim van opzet en wordt verder gekenmerktdoor de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. De villa geeft een goedgevoel.


De indeling is alsvolgt.                                                                                                                                         Op tuin niveau treft u de 40 m² grote garage voor 2 auto's aan. Achterde garage is de technische en wasruimte gesitueerd. Hier staan dewaterverzachter en het drukvat voor het stadswater. De hele villa is verdervoorzien van een kruipruimte, waarvan een deel als wijnkelder gebruikt zoukunnen worden. Een ventilatorsysteem zorgt ervoor dat de luchtvochtigheidsteeds optimaal is.


Omdat de villa tegen eenhelling is gebouwd is de rest van de villa ook zonder trappen te bereiken. Nadatu de ruime entree gepasseerd bent komt u in de royale woonkamer met prachtigeopen haard. Aan de ene kant van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd, dieweer aansluit op de volledig geoutilleerde leef keuken. Vanuit de keuken en dewoonkamer geven openslaande deuren toegang tot het 90 m² grote terras. Eenelektrisch zonnescherm zorgt voor schaduw. Aan de andere kant van de woonkameris de Masterbedroom met eigen badkamer en dressing gelegen. Een tweedeslaapkamer hebben de huidige eigenaren in gebruik als kantoor. Zowel dezeverdieping als de eerste etage is voorzien van vloerverwarming.


Via een ruime trap metprachtig smeedwerk komt u op de eerste etage met nog eens 3 slaapkamers en eenbadkamer.


De tuin is terrasvormigaangelegd. Er is een terras met een jeu de boulesbaan. Het 50 m² grote zwembadmet pool house ligt een terras lager dan het huis. Rondom het zwembad zijnruime zonneterrassen aangelegd. Vervolgens zijn er enkele terrassen metolijfbomen. De bloemen en planten worden automatisch besproeid. Door   begroeiing met Provençaalse bomen en struikenis de tuin zeer onderhoudsvriendelijk.


Het huis is op het zuidengelegen. Het uitzicht is op het Massif des Maures. In 35 minuten bent u aan deMiddellandse Zee bij  Sainte Maxime. Hetvliegveld van Nice ligt op 1 uur rijden, het vliegveld van Toulon op 45minuten.


Zoekt u een sleutelklare,prachtig afgewerkte en ruime villa? Wij tonen u met veel plezier deze villa.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak