Huis met paardenstal

Bent u op zoek naar een nieuw huis en wilt u hiervoor graag eens wat anders? Misschien is een huis met paardenstal wel altijd uw droom geweest maar weet u even niet waar u dit huis kunt gaan vinden. Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Statig Wonen. We hebben een groot aantal woningen voor u in de aanbieding, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u deze woningen tegen de mooiste prijs aan kunt schaffen. We helpen u niet alleen maar bij de onderhandelingen voor de prijs, maar staan ook klaar om bijvoorbeeld een bouwkundig onderzoek voor uw huis uit te laten voeren.

Het mooiste huis met rijbak

Statig Wonen is een makelaardij die zich exclusief bezig houdt met aankoop en verkoop van luxe woningen. Dit is toch een geheel eigen tak van makelaardij, waar weer hele andere dingen bij komen kijken dat bij standaard makelaardij. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u op dit gebied allemaal bij ons heeft. Doordat wij zijn gespecialiseerd in duurdere woningen weten we ook als geen ander wat er op dit gebied allemaal te vinden is.

Meer weten over dat mooie huis met die paardenwei?

Als u een huis met een paardenwei wilt kopen, dan hoeft dat helemaal niet zo’n onmogelijke droom te zijn. Integendeel, want wij hebben altijd wel een huis met een rijbak in het vizier. We gaan graag samen met u op zoek naar een huis met een paardenstal dat op u en uw wensen aansluit. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Of neem gewoon eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen brengen we uw wensen in detail in kaart, zodat wij aan de slag kunnen gaan met het vinden van de perfecte woning.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758