Landhuis kopen

Wilt u een landhuis kopen en hier een expert voor aan uw zijde hebben? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Statig Wonen. Wij zijn ervaren makelaars die luxe woningen als specialisme hebben. Sterker nog, bij ons kunt u alleen maar van dit soort woningen vinden. Doordat wij ons op dit gebied hebben gespecialiseerd kunt u er altijd op rekenen dat u bij ons de beste service en meeste kennis in huis haalt. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u een villa heeft gezien die u graag eens wat nader zou willen bekijken.

Een landhuis met een aankoopmakelaardij aanschaffen

We vinden het belangrijk om u de best mogelijke service te bieden als het aankomt op het aanschaffen van een nieuw huis. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om uit te vinden welke woning op dit gebied het beste bij u past. Bij Statig Wonen hebben wij meerdere prachtige, exclusieve woningen voor u in de aanbieding. U kunt deze woningen natuurlijk altijd even komen bekijken als u interesse heeft. Neem hiervoor ook gewoon even contact met ons op. We gaan dan samen bekijken wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot een bepaalde woning.

Aanschaf van een landhuis

Het aanschaffen van een landhuis is iets waar net even wat meer bij komt kijken dan bij het kopen van een gewoon huis. We gaan hierbij dan ook altijd grondig te werk. Neem er rustig de tijd voor om te beslissen of een bepaalde woning helemaal aan uw wensen voldoet. Als dat het geval is starten wij voor u de onderhandelingen met de verkoper. We gaan er altijd voor dat beide partijen in het proces hier helemaal tevreden mee kunnen zijn. Zo kunt u straks met een goed gevoel uw nieuwe woning gaan betrekken!

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758