Villa - Korte Schutsboom 1, Helmond


€ 1.245.000 - Kosten koper

11
kamers
3
badkamers
8
slaapkamers
2
woonruimtes
10
parkeerplaatsen
D
energielabel
Ja
guesthouse

Vrijstaande garage en dubbele carport
garagebeschrijving

1930
oorspronkelijk bouwjaar
2007
verbouwd in
7350 M2
perceelgrootte
325 M2
woningoppervlakte
1200 M3
inhoud


Vijver

Paardenstal

Bar

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Paardenwei

Galerij

Beschrijving

Een verborgen parel aan de rand van woonwijk ‘Brandevoort’, zo mag Huize Margriet gerust beschouwd worden. Deze vooroorlogse villa ligt verscholen in het groen op een magnifiek perceel van 7.350 m2 waarin het natuurlijke bosven een centrale plaats inneemt.


In 2007 heeft de huidige eigenaar van deze historische villa het geheel aan een grootscheepse renovatie onderworpen, waardoor het nu weer voldoet aan alle moderne wooneisen. Een echte woonkeuken, 7 slaapkamers, 3 badkamers en een fraaie serre zijn slechts enkele aspecten die het wonen hier de moeite waard maken. Ook het uitzicht vanaf het verhoogde terras over een eigen bosven is onbetaalbaar! Op het perceel staan nog 3 vrijstaande bijgebouwen waaronder een caféruimte met gastenverblijf, een carport voor 3 voertuigen en paardenboxen met garage en berging. De ligging tussen Brandevoort en Mierlo is gunstig doordat alle primaire voorzieningen op korte afstand bereikbaar zijn.


Algemene kenmerken

- Vele authentieke elementen zijn bewaard gebleven waaronder: schaduwvoegen, glas in lood ramen, paneeldeuren, etc.

- Energielabel D, de woning heeft spouwmuur, vloerisolatie, alsmede dubbel glas (gedeeltelijk HR glas)

- Het gehele perceel is omheind met degelijk hekwerk

- Beregeningsinstallatie op grondwaterput aanwezig


Download onze brochure voor informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie meteen bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10%van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluitverschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak