Landgoed - De Zegge 6, Heeze


€ 1.750.000 - Kosten koper

9
kamers
3
badkamers
7
slaapkamers
4
woonruimtes
10
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

1971
oorspronkelijk bouwjaar
2003
verbouwd in
68120 M2
perceelgrootte
402 M2
woningoppervlakte
1432 M3
inhoud


Paardenstal

Buitenkeuken

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Paardenwei

Domotica

Natuurven

Galerij

Beschrijving

Op slechts 10 autominuten van het centrum van Eindhoven ligt dit bijzondere landgoed met privé ven op een perceel van ruim 68.000 m². Het landgoed omvat een royaal hoofdhuis met liftinstallatie, een ruim gastenverblijf welke ook als kantoor/praktijkruimte te gebruiken is en twee recreatiewoningen. Op het perceel zijn verder 3 weiden welke op fraaie wijze zijn omheind met een wit houten hekwerk, paardenverblijven en een hooischuur. Het hoofdhuis is aan de binnenzijde compleet afgewerkt door een interieurbouwer met op maat gemaakte kasten. Aan de achterzijde van de woning is een enorm overdekt terras met een waanzinnig uitzicht over het ven en de rest van het landgoed.  


Algemene kenmerken:

  • Dit object heeft de status landgoed en is gerangschikt onder de Natuurschoonwet (NSW). Deze status is aantrekkelijk     vanwege de subsidiemogelijkheden en de fiscale voordelen. U betaalt bijvoorbeeld geen overdrachtsbelasting, u heeft voordelen bij schenk- en erfbelasting en het landgoed wordt lager gewaardeerd voor de WOZ;
  • Het hoofdhuis is compleet voorzien van op maat gemaakt interieurwerk;
  • Door de aanwezigheid van een liftinstallatie is het pand zeer geschikt voor ouderen of mindervaliden;
  • Uitstekende mogelijkheden voor kantoor of beroep aan huis;
  • Geschikt voor mantelzorgbewoning en/of dubbele bewoning.

Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie dient in combinatie meteen bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeen komst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10%van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samen gesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak