Villa - Ardennenlaan 13, Son en Breugel


€ 975.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
2
parkeerplaatsen
D
energielabel
Ja
guesthouse

Inpandige garage
garagebeschrijving

1971
oorspronkelijk bouwjaar
1115 M2
perceelgrootte
341 M2
woningoppervlakte
1330 M3
inhoud


Jacuzzi

Vijver

Poolhouse

Kantoor/Praktijk

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Eigentijdse en karakteristieke villa op een gewaardeerdelocatie in Son.

 

In de directe nabijheid van het natuurreservaat Oud Meer, onderdeel van de De Sonse Heide, treft u deze volumineuze en in moderne stijl gebouwde villa. Het comfortabel en ruim bemeten perceel ligt aan een rustige straat in een van de bosrijke en kindvriendelijke villa-wijken van Son. De golfclub, de tennis- en hockeyvelden bevinden zich slechts op een steenworp afstand evenals winkelvoorzieningen, scholen en de directe aansluiting op de A50 en A2.

 

Het huis heeft van voren een ingetogen karakter, echter eenmaal binnen is het een openbaring van ruimte waarbij de volledig privacy biedende tuin en het zicht op het guesthouse annex wellness-center in cottage stijl direct in het oog springt. De diverse ruimten op de begane grond waaronder het kantoor, de lounge en de leefkeuken zijn harmonieus in een open structuur met elkaar verbonden. Optisch blijven de ruimten echter gescheiden. Mede hierdoor is dezeresidentie uitermate geschikt als familiehuis. 


Bijzonderheden:

  • Fijne ligging in villawijk;
  • Prachtige cottage in de tuin, compleet met badkamer, keuken, openhaard etc.;
  • Zeer veel daglichttoetreding in de woning;
  • Ideaal als familiehuis;
  • Slaapkamers zijn eenvoudig op te splitsen naar in totaal 6 slaapkamers;
  • Alarminstallatie met camerasysteem.


De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door ons samengesteld om u eenindruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochurezorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toete passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle indeze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de onsbeschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van deNEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, doorbijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning teworden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om inonderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstandvan een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Totzekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het totstand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellenof een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.  De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak