Exclusieve makelaar Aalsmeer

U bent woonachtig in Aalsmeer en heeft hier een prachtige woning. U woont hier al vele jaren met plezier in, maar vindt toch dat het tijd is geworden om een nieuwe woning te gaan zoeken. Dan is het wel belangrijk dat u uw oude woning goed verkoopt. Om dit voor elkaar te krijgen moet u een makelaar in Aalsmeer inschakelen die alles weet van het verkopen van duurdere woning. Statig Wonen is die exclusieve makelaar voor Aalsmeer en omstreken, die klaarstaat om u te helpen met het maken van de juiste beslissingen om uw woning goed onder de aandacht te brengen.

Een luxe makelaar in Aalsmeer inschakelen

Als u een exclusieve makelaar in Aalsmeer zoekt, dan bent u bij Statig Wonen aan het juiste adres. We hebben mensen klaarstaan die als geen ander weten hoe het publiek voor luxe woningen te bereiken is. Zo maken wij van elke woning die wij verkopen een luxe folder, hardcover, met een groot aantal kleurenfoto’s. Hiermee krijgen potentiële kopers een goede indruk van uw huis. Ook maken wij een dronevideo en staan we klaar om alle vragen van geïnteresseerden te beantwoorden. Daarnaast staan wij ook op exclusieve evenementen en zorgen wij dat uw woning online te vinden is op een groot aantal verschillende huizensites.

Meer weten over ons werk als luxe makelaar voor Aalsmeer?

Bij Statig Wonen gaan we vol enthousiasme aan de slag om uw woning te verkopen. Dit doen wij op professionele wijze, zodat u er op kunt rekenen dat uw woning straks goed onder de aandacht wordt gebracht. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen. We hebben ook uitgebreide informatie over onze unieke methodes elders op deze website staan. Samen met u gaan we ervoor zorgen dat uw woning onder de aandacht komt van potentiele kopers die serieus zijn en die bereid zijn om uw vraagprijs te betalen.

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338