Exclusieve makelaar Aarle-Rixtel

Bent u op zoek naar een exclusieve makelaar voor Aarle-Rixtel die u kan helpen om uw villa te verkopen? Of bent u op zoek naar een villa en wilt u hierbij graag ondersteund worden door een makelaar met verstand van zaken? In beide gevallen bent u bij Statig Wonen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel aankoop als verkoop van woningen in het hoogste segment. Dit is ook het enige waar wij ons op richten. Zodoende hebben wij de meeste kennis in huis om dergelijke woningen de aandacht te geven die ze verdienen. We maken een marketingplan dat specifiek is gericht op de verkoop van uw woning.

Een luxe makelaar in Aarle-Rixtel inschakelen

Wij richten ons met ons makelaarskantoor louter op het verkopen van exclusieve woningen. Het verkopen van woningen in een nichemarkt als deze vereist een speciale aanpak. Vandaar ook dat wij hebben besloten om onze kennis en ervaring alleen in te zetten voor de verkoop van dergelijke woningen. Als een exclusieve woning primair op Funda wordt gezet, zonder extra marketing daar omheen, dan krijgt deze woning niet de aandacht die hij verdient. Wij bekijken uw woning en gaan dan aan de slag met het opzetten van een marketingplan dat geheel is gericht op het zo goed mogelijk verkopen van uw woning.

Met een makelaar voor Aarle-Rixtel een exclusieve woning kopen

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning, nog meer zo als het hier om een exclusieve woning gaat. U heeft dan een makelaar nodig die als geen ander weet wat hier allemaal bij komt kijken. Als exclusieve makelaar voor Aarle-Rixtel weten we precies waar allemaal op gelet moet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de marktwaarde van een woning. Klopt deze wel helemaal? En zit de woning bouwkundig wel goed in elkaar? Wij zullen dit als luxe makelaar voor Aarle-Rixtel en omstreken allemaal voor u onderzoeken. Meer weten, of vrijblijvend een afspraak met ons maken? Dan horen we graag van u!

Contact: 040 – 78 78 758