Exclusieve makelaar Breukelen

U zoekt een makelaar voor Breukelen en omstreken, die gespecialiseerd is in aankoop en verkoop van woningen in het duurdere segment? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Statig Wonen allemaal te bieden hebben. Bij ons vindt u specialisten op het gebied van alles wat met de aankoop en verkoop van luxe woningen te maken heeft. We zorgen ervoor dat de woning die u wilt verkopen op een unieke, aansprekende manier onder de aandacht wordt gebracht. Zoekt u een woning? Dan zorgen wij ervoor dat u goed op de hoogte bent van wat deze woning allemaal te bieden heeft.

De luxe makelaar voor Breukelen

Er zijn in Breukelen en omstreken heel wat woningen die te koop staan, hoe zorgt u er dan voor dat nou juist uw woning goed onder de aandacht komt? Wij hebben hier een uniek concept voor ontwikkeld. Zo zorgen we ervoor dat er een zeer luxe brochure met een harde cover wordt gemaakt, die vol staat met kleurenfoto’s van uw woning en plattegronden. We zetten uw woning niet alleen op Funda, maar ook op meerdere andere, exclusieve woningensites. Daarbij staan wij op meerdere luxe evenementen en zijn we actief in sponsoring van hockeyverenigingen, autorally’s en paardensport. Ook hebben wij een magazine dat we jaarlijks uitbrengen en waar onze mooie woningen in staan. Dit is slechts een greep uit de manieren waarop wij uw woning onder de aandacht gaan brengen.

Neem contact op met de exclusieve makelaar voor Breukelen

Als luxe makelaar voor Breukelen staan we klaar om u verder te helpen. We willen graag dat u helemaal op de hoogte bent van alle mogelijkheden die u bij ons heeft. Neem dan ook contact met ons op om deze met ons door te nemen. We maken dan een plan op maat om ervoor te zorgen dat uw woning verkocht wordt voor de prijs die u er voor vraagt. U zoekt een woning of heeft vragen over een van de woningen die wij aanbieden? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338