Exclusieve makelaar Geldrop

Bent u op zoek naar een makelaar in Geldrop die u kan helpen bij het vinden van uw droomhuis in het luxe segment? Of woont u in een villa en is het tijd voor een nieuwe woning? Statig Wonen is dan de specialist op het gebied van zowel aankoop als verkoop van luxe woningen. Wij richten ons louter op woningen in dit segment, zodat wij als geen ander weten wat er bij het kopen en verkopen van dit soort huizen allemaal om de hoek komt kijken. Neem een kijkje bij de woningen die wij voor u klaar hebben staan, of bekijk hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw eigen woning.

Een exclusieve makelaar voor Geldrop

Als luxe makelaar voor Geldrop hebben wij door de jaren heen heel wat mensen aan hun nieuwe woning geholpen. We gaan ook graag een keer met u om tafel zitten om de mogelijkheden op dit gebied met u door te nemen. Zo weet u snel wat er allemaal mogelijk is en wat voor woningen wij in het bestand hebben staan. Als u hier een woning tussen ziet staan die u aanspreekt, dan helpen wij u graag met het nemen van de stappen die nodig zijn om deze woning ook daadwerkelijk aan te schaffen. We zorgen voor een nauwkeurige waardebepaling, bekijken de staat van het huis en bereiden met u een bod op de woning voor.

Uw woning verkopen met onze makelaar voor Geldrop

Statig Wonen heeft alle kennis in huis om uw woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen. We stellen een marketingplan op dat specifiek op uw huis is gericht. Wij zetten een woning niet alleen maar op Funda, maar maken bijvoorbeeld een zeer luxe brochure, alsmede een filmpje dat gemaakt is door een drone. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen. Uiteraard hebben we ook elders op deze website meer informatie klaarstaan over onze werkwijze.

Contact: 040 – 78 78 758