Exclusieve makelaar Loosdrecht

Bent u op zoek naar een makelaar in de regio Loosdrecht, die klaar staat om u te helpen bij het verkopen van uw luxe woning? Of bent u juist op zoek naar een luxe woning in deze regio en wilt u hier graag met een makelaar naar kijken? Wat uw wensen ook zijn, we helpen u graag bij het regelen van alle zaken die hierbij komen kijken. We hebben hiervoor een uniek concept ontwikkeld, waarmee u er zeker van mag zijn dat uw woning op een goede, originele manier onder de aandacht wordt gebracht bij uw doelgroep. Als u een woning zoekt krijgt u een schat aan informatie over de woning waar u uw oog op heeft laten vallen.

U zoekt een exclusieve makelaar in Loosdrecht?

Als luxe makelaar voor Loosdrecht kennen wij de regio goed. We hebben hier door de jaren heen al een groot aantal woningen verkocht en willen u graag helpen om ook uw woning goed onder de aandacht te brengen. We zetten uw woning niet alleen maar met een paar foto’s op Funda. We hebben een groot aantal exclusieve websites waar we uw woning promoten. Maar daarbij maken we ook een luxe brochure van uw woning, vol met mooie foto’s en duidelijke plattegronden. Hiermee krijgen uw potentiële kopers pas echt een goed beeld van wat ze van uw woning allemaal mogen verwachten.

Aan de slag met een luxe makelaar in Loosdrecht

Als exclusieve makelaar voor Loosdrecht staan we ook op evenementen en zijn we actief op het gebied van sponsoring. Denk hierbij aan hockey, paardensport en autorally’s, waarbij we ook op andere evenementen terug te vinden zijn. We doen er als makelaar voor Loosdrecht alles aan om ervoor te zorgen dat uw woning straks een koper vindt die bereid is om uw vraagprijs te betalen. Onze ervaren mensen gaan graag eens met u om tafel zitten om uw wensen op dit gebied met u door te nemen.

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338