Makelaar luxe huizen

Heeft u een villa of landhuis waarvan u vindt dat de tijd is gekomen om deze te verkopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Statig Wonen allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk vele jaren ervaring met het verkopen van dure woningen. We weten precies welke verkoopkanalen hierbij het beste aangewend kunnen worden en hoe wij onze doelgroep moeten bereiken. Wilt u hier meer over weten en onze expertise als makelaar van luxe huizen inschakelen? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Een makelaardij in luxe huizen inschakelen

Als u ons in wilt schakelen voor het verkopen van uw huis, dan raden wij u aan om hier eens een kijkje voor te komen nemen op onze website. We hebben hier een schat aan informatie klaarstaan waarmee u een goed beeld heeft van wat er bij ons allemaal mogelijk is. Als makelaarskantoor voor luxe huizen willen wij u graag helpen om uw huis zo goed mogelijk te verkopen. Dit lukt niet door het alleen op Funda neer te zetten. Uit ervaring weten we dat uw doelgroep daar over het algemeen niet rondkijkt. Het zijn meer mensen die een stille behoefte hebben, welke wordt aangewakkerd als ze hier op worden gewezen. Hier zijn wij zeer bedreven in.

Ons makelaarskantoor voor luxe huizen inschakelen

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen met de verkoop van uw huis. Samen met u nemen we een goed plan door, aan de hand waarvan u kunt zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Als we een goed plan hebben staan gaan we er graag voor zorgen dat dit ook in werking wordt gesteld. We hebben als makelaardij voor luxe huizen al aardig wat huizen weten te verkopen. We zorgen er graag voor dat dit ook met uw huis gebeurd. Neem hier vandaag nog contact over op met ons makelaarskantoor voor luxe huizen.

Contact:

Perry Jacobs of Boudewijn Trieling. Telefoonnummer: 040 – 78 78 758