Exclusieve makelaar Nieuwkoop

Als u een woning heeft die u graag onder de aandacht wilt brengen, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Statig Wonen. We hebben een team aan ervaren makelaars klaarstaan die u gaan helpen om uw woning te verkopen tegen de prijs die u hiervoor wenst. Als makelaar voor Nieuwkoop zijn we gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen in het duurdere segment. We hebben hiervoor een uniek concept ontwikkeld, waarmee we bijzonder succesvol zijn in de verkoop van luxe woningen. U zoekt een exclusieve makelaar voor Nieuwkoop en omstreken? Dan horen wij graag van u!

Aan de slag met een luxe makelaar voor Nieuwkoop

Bij Statig Wonen staan we klaar om u te helpen met het verkopen van uw luxe woning. Of het hier nu gaat om een woonboerderij, een penthouse, een villa of een ander soort exclusieve woning, wij weten wat er bij komt kijken om deze woning onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Wij stoppen niet bij het plaatsen van een paar foto’s op Funda, maar maken bijvoorbeeld een zeer luxe brochure voor uw woning, met veel mooie foto’s en plattegronden. Daarbij staan we op een groot aantal evenementen om uw woning te promoten. Denk aan paardenwedstrijden, hockeywedstrijden en autorally’s.

Meer weten over ons werk als exclusieve makelaar voor Nieuwkoop?

We hebben elders op deze website een schat aan informatie voor u klaarstaan, waar u een kijkje in kunt nemen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Elders op deze website vindt u ook het aanbod aan woningen dat wij momenteel klaar hebben staan. U kunt hier kijken als u een woning zoekt, maar ook om een indruk te krijgen van wat voor woningen wij allemaal in het assortiment hebben. Contact met ons opnemen kan altijd. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, of samen met u een plan op te stellen om uw woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen!

Contact:

Daniëlle Hartog. Telefoonnummer: 020 – 78 71 338