Exclusieve makelaar Valkenswaard

U heeft een woning in Valkenswaard die tot het luxe segment mag worden gerekend en waar u een nieuwe eigenaar voor zoekt? Wellicht bent u uitgekeken op uw huidige woning, of heeft u andere droomwoning in een andere regio gevonden waar u helemaal voor wilt gaan. Het kan natuurlijk ook dat u de knoop heeft doorgehakt en dat u de beslissing heeft genomen om op zoek te gaan naar een luxe woning in Valkenswaard. Om welke reden u ook een makelaar in Valkenswaard zoekt, wij helpen u graag zo goed mogelijk bij uw zoektocht. Statig Wonen is de specialist op het gebied van aankoop en verkoop van huizen in uw regio.

In zee gaan met een exclusieve makelaar in Valkenswaard

Wanneer u een luxe woning bezit en deze wilt verkopen, dan zet u deze woning niet zomaar op Funda. Natuurlijk krijgt u dan volop aandacht met uw huis, maar de kans dat u deze woning ook daadwerkelijk gaat verkopen is niet heel groot. Beter is het om met de makelaar voor Valkenswaard van Statig Wonen om tafel te gaan zitten en samen een plan op te stellen om deze woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Zo maken wij voor uw woning een luxe brochure en filmen we met een drone uw huis en de directe omgeving. Vaak is het zo dat mensen die een dure woning kopen een stille behoefte hebben. Ze zijn niet actief op zoek maar komen wel in actie als ze op de hoogte worden gebracht van een huis dat eigenlijk op alle punten perfect is.

Wij helpen u een luxe woning te kopen

We vinden het belangrijk om als exclusieve makelaar voor Valkenswaard u ook zo goed mogelijk van dienst te zijn als u een woning wilt aanschaffen. Tijdens een persoonlijke afspraak bekijken we graag samen met u wat er op het gebied van exclusieve woningen in uw regio te vinden is. We zorgen dat u de informatie krijgt die nodig is om een goed bod te doen en helpen u bij de onderhandelingen met de eigenaars van de woning. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in ons online aanbod aan woningen om te zien wat wij als luxe makelaar voor Valkenswaard allemaal klaar hebben staan voor u.

Contact: 040 – 78 78 758