Exclusieve makelaar Vught

Bent u de eigenaar van een villa, een landhuis of een penthouse, en bent u op zoek naar een makelaar om deze woning zo goed mogelijk in de markt te zetten? Dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Statig Wonen. Als makelaar voor Vught zijn wij namelijk gespecialiseerd op het gebied van verkoop en aankoop van exclusieve woningen. Wij hebben een unieke methode ontwikkeld waarmee het mogelijk is om een woning perfect onder de aandacht te brengen. Schakel ons in als luxe makelaar voor Vught als u een mooie prijs voor uw mooie woning wilt krijgen.

Aan de slag met een exclusieve makelaar van Vught

Statig Wonen richt zich volledig op activiteiten als luxe makelaar voor Vught en omstreken. Het is niet makkelijk om een woning te verkopen, laat staan als dit een woning is waar ook nog eens een flink prijskaartje aan hangt. Het is dan niet afdoende om een woning alleen even op Funda te zetten. Wij zetten voor elke woning die wij in de verkoop hebben een plan op dat helemaal op maat wordt gemaakt. Wij hebben hier bijvoorbeeld een eigen website voor, maar staan ook op lifestyle evenementen, hebben een eigen luxe magazine, gebruiken social media en beschikken over een uitgebreid netwerk. Wij richten ons niet alleen op actieve kopers, maar ook op mensen die misschien zelf nog niet weten dat ze behoefte hebben aan een nieuwe woning.

Niet alleen verkoop van luxe woningen.

Als makelaar voor Vught en omstreken zijn we niet alleen actief voor mensen die hun woning willen verkopen. Ook als u juist in de markt bent voor een nieuwe woning helpen wij u graag verder. Samen met u bekijken we het aanbod dat we als exclusieve makelaar voor Vught klaar hebben staan. Wilt u meer weten over ons aanbod, of een keer met onze makelaars om de tafel om de mogelijkheden door te nemen? Dan horen wij graag van u. U kunt altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Contact:

Mail: oisterwijk@statigwonen.nl. Telefoonnummer: 013 – 78 10 008