Exclusieve makelaar Waalre

Op zoek naar een nieuwe woning? Wilt u hiervoor eens bekijken wat er in het duurste segment allemaal beschikbaar is? Laat de bekende huizensites dan links liggen en kom een kijkje nemen bij Statig Wonen. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan de mooiste woningen voor u bij elkaar gezet. Als makelaar voor Waalre zijn we ook in te schakelen als u zelf uw woning wilt verkopen. Let er hierbij wel op dat wij ons alleen richten op huizen in het duurste segment. Woningen die meer nodig hebben dan alleen een vermelding op Funda om voor een goede prijs verkocht te worden.

Een luxe makelaar in Waalre inschakelen

Als exclusieve makelaar voor Waalre en omstreken staan we klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Of u nu een woning wilt kopen of verkopen, wij weten wat hier allemaal bij komt kijken. Een woning in het duurste segment is niet zomaar gekocht of verkocht. We nemen als luxe makelaar voor Waalre en omstreken graag met u door wat wij voor u kunnen betekenen. Samen met u zetten we een plan op papier om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Als u zelf een woning wilt kopen bekijken we met u welke woningen er in uw gewenste regio allemaal beschikbaar zijn en welke daarvan u het meeste aanspreekt.

Meer weten over ons werk als makelaar voor Waalre

U wilt een makelaar in Waalre inschakelen, maar bij voorkeur wel een die weet wat er allemaal bij komt kijken om een luxe woning te kopen of verkopen? Dan horen we graag van u. Als specialisten op het gebied van alles wat met luxe woningen te maken heeft staan we altijd klaar om u meer te vertellen over de diverse opties die wij beschikbaar hebben. Statig Wonen is een kantoor waar enthousiaste, gedreven en vakkundige makelaars werken. We zetten ons helemaal in voor onze klanten, of het nu om de aankoop of verkoop van een woning gaat.

Contact: 040 – 78 78 758