Marketingplan

Uw Marketingplan

Een goed marketingplan is bij onze dienstverlening van essentieel belang. Zo wordt vaak de kracht van de herhaling door veel verkopers onderschat. Het reclamebeleid van grote nationale en internationale concerns is juist gebaseerd op herhaling. Coca-Cola bijvoorbeeld is al meer dan een eeuw wereldwijd bekend en wordt nog steeds overal verkocht. Toch wordt er in alle landen jaarlijks een enorm bedrag aan reclame uitgegeven. Dicht bij huis zien wij dat ter ondersteuning van de verkoop via websites of winkels ook bijna alle grote retailers en supermarkten dagelijks nog folderwerk bij u afleveren.

Dat is precies de kern van goede marketing. Dus naast het alom bekende Funda gebruiken wij ook onderscheidende maatwerk brochures (presentatieboeken), onze investering in een als maar groter wordend netwerk, de aanwezigheid op evenementen om ons aanbod te presenteren, een eigen lifestyle magazine, het maken van films, actief beleid op Social Media, het ontwikkelen van een onderscheidende website enz. Een mix van al voornoemde facetten maken de kans op succes het grootst.

Dienstverlening behorende bij de nichemarkt gaat dan ook veel verder.

Zie ook aankoop of verkoop.Verkoop

Statig Wonen is een doelgroep gericht makelaarskantoor en heeft dus maar een enkele focus; verkoop van exclusieve woningen. Het gehele verkoopbeleid is erop gericht om potentiƫle kopers in dit segment van informatie te voorzien op een manier die aansluit bij hun verwachting. Kwaliteit is een keuze!

Lees verder...

Aankoop

Bij de aankoop van uw nieuwe woning is kennis van de lokale markt van essentieel belang. Zeker wanneer het gaat om unieke objecten. Natuurlijk dient ook de technische staat te allen tijde inzichtelijk gemaakt te worden. Wij schakelen hiervoor een externe keurder in en maken aansluitend de vertaalslag naar de aankoop.

Lees verder...

Marketingplan

Om de hele doelgroep voor woningen in het hogere segment te bereiken is veel meer nodig dan enkel een presentatie op Funda. Voor de verkoop van uw villa, landhuis of penthouse is een gedegen marketingplan nodig. Specifiek voor iedere woning stellen wij in overleg met de verkoper een marketingplan op.

Lees verder...