Villa - Wegedoorn 15, Geldrop


€ 1.195.000 - Kosten koper

7
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
A
energielabel
Ja
guesthouse

In souterrain
garagebeschrijving

1976
oorspronkelijk bouwjaar
2007
verbouwd in
2512 M2
perceelgrootte
299 M2
woningoppervlakte
1161 M3
inhoud


Jacuzzi

Fitnessruimte

Kantoor/Praktijk

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

In tijdloze stijl gebouwde en perfect onderhouden bungalow met groot souterrain gelegen op een privacy biedend perceel van 2.500 m² in villawijk ‘Grote Bos’. Deze bungalow wordt omringd door een parkachtige tuin welke aan de achterzijde grenst aan het bosgebied tussen Geldrop en Mierlo. De woning omvat o.a. een souterrain met garage, een prachtige leef / praktijkruimte, en een riante master bedroom met eigen badkamer. Het ingetogen karakter van deze woning aan de voorzijde is geheel in tegenstelling met het open karakter aan de achterzijde met grote raampartijen welke uitzicht geven op het fraaie bosrijke perceel. 


De gunstige geografische ligging direct aan de bosrand en toch op slechts 10 minuten van Eindhoven centrum en enkele minuten van de snelweg (A-67) maken deze wijk tot een uiterst geliefde woonbestemming. De plaats Geldrop kenmerkt zich door de vele voorzieningen, zoals diverse scholen waaronder een grote middelbare school, een Ziekenhuis, NS station en goede winkelvoorzieningen.


Algemene kenmerken:

De woning is 12 jaar geleden compleet gerenoveerd in opdracht van de huidige  eigenaar, waarbij o.a. alle ramen en kozijnen vervangen zijn door hoogwaardige aluminium ramen en kozijnen met HR++ glas en het complete dak is destijds vernieuwd, alsmede de elektra en de verlichting.
Er is een uitgebreide alarminstallatie met brandmelders aanwezig;
Slaapkamers en living zijn voorzien van airconditioning;
Geïntegreerde LED verlichting en/of inbouwspots;
De woning is voorzien van vloerverwarming;
Rondom horren en handmatig bedienbare rolluiken;
Recentelijk vernieuwde CV installatie (Nefit bj. 2018);
Energielabel A door o.a. aanwezigheid van zonnecollectoren;
Volledig met degelijk hekwerk omheinde achtertuin, compleet aangelegd met beregeningsinstallatie aangestuurd door computer van Rainbird.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u eenindruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochurezorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toete passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle indeze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de onsbeschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van deNEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, doorbijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning teworden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om inonderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstandvan een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Totzekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het totstand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellenof een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.  De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak