Landhuis - Kaldersedijk 15, Helmond


€ 1.625.000 - Kosten koper

5
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
3
woonruimtes
6
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

Dubbele vrijstaande garage
garagebeschrijving

2000
oorspronkelijk bouwjaar
2018
verbouwd in
8518 M2
perceelgrootte
341 M2
woningoppervlakte
1345 M3
inhoud


Paardenstal

Bioscoop

Bar

Kantoor/Praktijk

Speelkamer

Paardenwei

Galerij

Beschrijving

Aan de rand van gewilde woonwijk Brandevoort, uitkijkend over natuurgebied en landerijen, ligt aan een rustige toegangsweg dit fraaie landhuis met paardenfaciliteiten. Met veel oog voor kwaliteit en stijl is dit landhuis in 2018 compleet gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Met als resultaat een fantastisch eigentijds landhuis met stallencomplex, binnenbak, longeercirkel, stapmolen en buitenbak, gelegen op een volledig omheind perceel van ruim 8.500 m². Dit landhuis wordt omringd door een prachtige tuin, met daarop een vrijstaande dubbele garage met bovengelegen kantoor/praktijkruimte. De geografische ligging nabij Eindhoven is ideaal te noemen, omdat u zich binnen enkele minuten op de A270 bevindt, terwijl ook de bossen en winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen. 


Stapmolen:

De stapmolen is geschikt voor 4 paarden en voorzien van hardhouten omheining en verlichting. De bodem is gedraineerd. 


Longeercirkel:

De longeercirkel is voorzien van een hardhouten omheining, een Agterberg bodem en een sproei installatie.


Mestvaalt:

Een verzonken mestvaalt (2 mtr. diep) met een betonnen vloer, betonnen wanden en een poort.


Buitenbak: 

Een riante buitenbak voorzien van een Agterberg bodem en een beregeningsinstallatie. 


Voor de paardenliefhebbers is dit geheel een stukje paradijs op aarde! 


Securiteit:

Dit landhuis heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Door de alarminstallatie, veiligheidssloten, beveiligingscamera’s en hekwerk kunt u geheel zorgeloos genieten in en rondom uw woning. 


Energie utiliteit:

Dit landhuis volledig geïsoleerd en tevens voorzien van vloerverwarming. 


Subsistentie:

De gehele woning is in 2018 compleet gerenoveerd en uitgevoerd met hoogwaardige materialen o.a. nieuw sanitair en tegelwerk, volledig nieuw glad stucwerk, nieuwe eikenvloeren, etc. De woning is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde in 2019 voorzien van schilderwerk. Kenmerkend voor dit landhuis is de eigentijdse stijl en de luxe afwerking.


Situering:

Gesitueerd op een rustige locatie aan de rand van de zeer gewilde en jonge woonwijk Brandevoort. Landhuis met vrij uitzicht en nabij het centrum van Brandevoort. De geografische ligging nabij Eindhoven is ideaal te noemen, omdat u zich binnen enkele minuten op de A270 bevindt, terwijl ook de bossen, voetbalclub, scholen en winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand van de woning zijn gelegen.Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.


Stuur mij meer informatie of maak een afspraak