Villa - Lissevenlaan 7, Waalre


€ 1.495.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
2
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

Garage en dubbele carport
garagebeschrijving

1937
oorspronkelijk bouwjaar
1988
verbouwd in
6585 M2
perceelgrootte
225 M2
woningoppervlakte
1000 M3
inhoud


Sauna

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Speelkamer

Galerij

Beschrijving

Op magnifieke locatie ligt deze markante jaren 30 villa, direct aan het bosgebied en nabij de Eindhovense Golf en het Burgemeester Ossepark. Door de rieten dakbedekking, de bosrijke ligging, de halfronde ramen en de klassieke details aan de binnen- en buitenzijde is dit met recht een bijzonder huis te noemen. Met een fantastische uitkijk vanuit zowel, de zitkamer, de keuken en diverse slaapkamers harmonieert deze uitzonderlijke woning optimaal met de natuur. Het perceel van ruim 6.500 m² ligt aan de meest gunstige zijde van de Lissevenlaan en is met de achtertuin ideaal op het Zuidwesten gesitueerd. De uitstekende geografische ligging op slechts 10 autominuten van het centrum van Eindhoven en toch middenin de natuur maken dit object tot een unicum.


Algemene kenmerken:


Stijlvolle markante villa voorzien van authentieke elementen;

Ruim perceel grenzend aan natuurgebied op Zuidwesten gelegen;

De villa is voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers;

Veel privacy en toch op enkele minuten van het centrum;

Elektrisch gestookte buitensauna;

Volledig omheind perceel met elektrische toegangspoort;

Fraaie tuin voorzien van tuinplan door tuinarchitecte Froukje Van den Akker;

Deze woning straalt zeer veel charme, liefde en karakter uit. 


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak