Loft - Lichttoren 266, Eindhoven


€ 569.000 - Kosten koper

2
kamers
1
badkamers
1
slaapkamers
1
woonruimtes
1
parkeerplaatsen

Parkeergarage
garagebeschrijving

2008
oorspronkelijk bouwjaar
105 M2
woningoppervlakte
373 M3
inhoud


Monument

Galerij

Beschrijving

Altijd al willen wonen op een bijzondere historische plek in het hartje van Eindhoven? Wonen in deze unieke loft op de 5e etage van de monumentale Lichttoren betekent dat u zich letterlijk in het bruisende stadscentrum bevindt met alles op loopafstand, zoals het centraal station, het PSV-stadion, de Universiteit en het Beursgebouw. Uiteraard is er onder het gebouw een eigen parkeerplaats aanwezig van waaruit u binnen enkele minuten op snelwegennet (A2/A50/A58) bent.


Kenmerken:

Moderne Loft in Markant gebouw;
Eigen parkeerplaats;
Alles op loopafstand zoals restaurants, winkels, uitgaans- en sportgelegenheden;
Goed te verhuren object;
Sfeervol ingericht, meubels en inrichting ter overname.

 
Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak