Appartement - Huidekoperstraat 24 f, Amsterdam


€ 2.900.000 - Kosten koper

3
kamers
2
badkamers
2
slaapkamers
2
woonruimtes
1
parkeerplaatsen

In souterrain
garagebeschrijving

2000
oorspronkelijk bouwjaar
2019
verbouwd in
183 M2
woningoppervlakte
539 M3
inhoud


Bar

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Te koop compleet turn key instap klaar appartement! Prijs is inclusief zeer luxe inrichting, meubilair en complete stoffering!


UNIEKE KANS: Rustig en in luxe wonen in het levendige centrum van Amsterdam

 Super centraal gelegen in het ‘Alhambra Residence’ bevindt zich dit zeer luxe en royaal ingedeelde 3-kamer appartement in een rustige buurt tegen het centrum van Amsterdam.

 Met de auto rijdt u binnen 10 minuten op de ring A10/A2 en in 5 minuten fietst u naar het Leidseplein, Rembrandtplein en of de altijd gezellige Utrechtsestraat. De tram stopt voor de deur en de metro is op steenworp afstand. 

 Wonen in comfort en luxe met alle gemakken en gezelligheid van de stad binnen handbereik. Dit fraaie stijlvolle appartement met een totale woonoppervlakte van 183 m² is eind 2019 compleet gerenoveerd en voorzien van werkelijk alle luxe, veiligheid en gemakken. Het sfeervolle strakke design geven dit appartement een luxueuze hotel uitstraling! 


Algemene kenmerken:

- Eigen grond;
- 1 privé parkeerplaats in souterrain;
- Twee separate bergingen met een gezamenlijke grootte van 9,60 m²;
- Lift aanwezig;
- Servicekosten € 458,07 per maand, zeer gezonde VvE;
- Eind 2019 compleet gerenoveerd, zeer hoogwaardig afwerkingsniveau;
- Oplevering in overleg, kan spoedig;
- Actueel NEN 2580-meetrapport aanwezig;
- Het gehele appartement is voorzien van Domotica en Sonos Control 4;
- Constructief goed gebouw;
- Het gehele appartement is voorzien van een eikenhoutenvisgraat vloer met vloerverwarming;
- Door de architectonische indeling is dit luxe en smaakvolle appartement tevens uitermate geschikt voor het combineren van wonen en werken.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen inmeet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak