Appartement - Karel van den Woestijnelaan 5, Eindhoven


€ 995.000 - Kosten koper

4
kamers
2
badkamers
3
slaapkamers
1
woonruimtes
2
parkeerplaatsen
A
energielabel

2 parkeerplaatsen in souterrain
garagebeschrijving

2018
oorspronkelijk bouwjaar
144 M2
woningoppervlakte
476 M3
inhoud


Fitnessruimte

Kantoor/Praktijk

Wijnkelder

Galerij

Beschrijving

Een exclusief en met oog voor detail afgewerkt 4-kamer appartement gelegen in de gewilde woonwijk Elzent-Zuid. Dit royale appartement van ruim 144 m² is gelegen in het complex ’t Octaaf te midden in het groen van het Stadswandelpark en het Dommelplantsoen. 

In het complex ’t Octaaf staan 3 stadsvilla’s met 2 tot 3 appartementen per stadsvilla. Dit appartement is gelegen in stadsvilla 2 en op de eerste en tevens bovenste etage gesitueerd. U krijgt het ultieme stadsgevoel wanneer u vanuit het complex via het binnencourt naar het Stadswandelpark loopt om u vervolgens binnen enkele minuten in de binnenstad te begeven. De twee bijbehorende parkeerplaatsen in het souterrain zorgen ervoor dat uw auto altijd veilig staat. Tevens behoort een zeer royale multifunctionele ruimte (ruim 42 m²) in het souterrain eveneens bij dit appartement. 

De geografische ligging in Eindhoven-Zuid is ideaal te noemen, omdat u zich binnen enkele tellen op de A2/A67 bevindt, terwijl ook de groenrijke omgeving en het stadscentrum met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand van het appartement zijn gelegen.


Algemene kenmerken:

Perfecte staat van onderhoud;
Luxueuze afwerking;
Onderhoudsvriendelijke aluminium ramen;
Volledig geïsoleerd;
Voorzien van alarminstallatie;
Zonnepanelen t.b.v. de elektriciteit algemene ruimtes;
Oplevering/bouwjaar medio 2018;
2 parkeerplaatsen in souterrain;
Zeer riante berging/multifunctionele ruimte in souterrain;
Bijdrage VvE per maand € 274,08,-.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen inmeetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak